2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Más tollával ékeskedett

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalkorú fiúval szemben, aki a megalapozott gyanú szerint Miskolcon értékes versenygalambokat tulajdonított el.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves helyi fiatalemberrel szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2015. február 24-én Miskolcon, egy bábonyibérci ingatlan melléképületéből 10 versenygalambot lopott el, közel 400 000 forint értékben. A fiú két nap múlva ugyanonnan ismét három galambot vittel el, így újabb 100 000 forint kárt okozott a sértettnek.

A rendőrök a nyomozás eredményeként rövid idő alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiút, illetve visszaadták az értékes versenygalambokat jogos tulajdonosának.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek