2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Lezárt ügyek: Más szemüvegén keresztül akart látni

A kazincbarcikai rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben a gyanúsított egy, a postán ott felejtett szemüveget ellopott.
Egy középkorú hölgy tett feljelentést 2020. december 7-én a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon. A sértett a nyomozóknak elmondta, hogy pár nappal korábban a helyi postán fizette be csekkjeit, amikor a pulton felejtette szemüvegét. Az asszony visszament a hivatalba, azonban a nyáron csináltatott, csaknem százezer forintos, multifokális-készüléke nem került elő.

A rendőrök az eljárás során azonosították a szemüveg -tolvajt, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

A 47 éves férfi elmondta a rendőröknek, hogy maga sem lát már jól, ezért úgy gondolta jó lesz majd a postán talált szemüveg saját részére. Mivel azonban nem látott jól a készülékkel, így azt nem használta.

A szemüveget a rendőrök lefoglalták és sértetlenül visszaadták jogos tulajdonosának.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lopás vétsége miatt folytatott eljárásban a szükséges cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …

További cikkek