2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés Kovácsvágáson

Lezárt ügyek: Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés Kovácsvágáson

Egy idős nőt 2011 januárjában olyan súlyosan bántalmaztak kovácsvágási otthonában, hogy belehalt sérüléseibe. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indult nyomozást lezárta és az ügyet vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2011 januárjában indított nyomozást halált okozó testi sértés bűntettének gyanúja miatt, az akkor még ismeretlen elkövetővel szemben. Az eljárás adatai alapján a 80 éves idős nyugdíjast otthonában olyan súlyosan bántalmazták, hogy sérüléseibe a helyszínen belehalt. A támadó ezt követően készpénzzel és pár üveg borral menekült el a helyszínről.

Az időközben beszerzett adatok és az igazságügyi orvos szakértői vélemény alapján a rendőrség nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt folytatta tovább a nyomozást. A bevezetett intézkedések eredményeként a hatóság 2012. június 29-én bűnügyi őrizetbe vette a 21 éves Cs. Tibor kovácsvágási férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a beszerzett bizonyítékok alapján előterjesztést tett a gyanúsított előzetes letartóztatására, amit a bíróság elrendelt.

A napokban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság az ügyben indított nyomozást lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek