2021. 11. 27. szombat

Virgil
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF

Lezárt ügyek: Késes rablás

Egy fiatalkorú – a megalapozott gyanú szerint – késsel fenyegetve vette el egy kazincbarcikai járókelőtől a táskáját. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 17 éves fiúval szemben.

Amint arról korábban már hírt adtunk a gyanúsított 2020. november 7-én az esti órákban a Kazincbarcika, Egressy Béni úton gyalogolt, amelynek során egy mellette elhaladó fiatalembert meglökött. A fiatalember ezt szóvá tette és vita alakult ki, amely közben a kezében lévő táskáját a földre tette. Ekkor a gyanúsított a táskát magához vette, továbbá – amikor a sértett azt visszakérte – egy konyhakést elővéve megfenyegette, majd a táskával elfutott.

A rendőrök fél órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek és akit később a bíróság letartóztatásba is helyezett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök másfél hónapos nyomozás után elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy miskolci társasház lépcsőházában kísérelt meg megerőszakolni…
Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki festékszóróval összefestette a sajószögedi kondiparkot és játszóteret. Rongálás vétség elkövetésének megalapo…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum