2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 394 HUF
1 GBP 466 HUF

Lezárt ügyek: Jogosítvánnyal fizetett ital

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki Abaújkéren szeszesital-fogyasztás után ült volán mögé. A rendőrök a helyszínen bevonták a jogosítványát.
Járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság D. Mária 51 éves szerencsi lakossal szemben. A későbbi gyanúsítottat a rendőrök 2016. december 30-án 16 óra 50 perc körül vonták közúti ellenőrzés alá Abaújkéren. A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, így a járőrök a helyszínen bevonták a jogosítványát.

Az ügyben indított eljárást az Encsi Rendőrkapitányság a 2017. február 27-én lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségre.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!  

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek