2021. 08. 1. vasárnap

Boglárka
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Lezárt ügyek: Játékokat is lopott

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki betört egy alsóvadászi ház melléképületébe, ahonnan játékokat és műszaki cikkeket tulajdonított el.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság Szikszói Rendőrőrse egy 20 éves alsóvadászi férfival szemben. A gyanúsított 2017. december 11-ét követően behatolt egy alsóvadászi ház melléképületébe, ahonnan először több doboz plüssállatot, és játékokat tulajdonított el, majd később ugyanoda visszatért és elvitt még többekíy között hangfalakat, porszívót, olajsütőt.

A rendőrök a bejelentést követően rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Az ügyben indított nyomozást a Szikszói Rendőrőrs a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum