2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Ittasan, vezetői engedély és bukósisak nélkül

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a sajóládi férfival szemben, aki ittasan, jogosítvány és védőfelszerelés nélkül motorozott, majd balesetet szenvedett és súlyosan megsérült.

A Miskolci Rendőrkapitányság ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 22 éves férfival szemben.

A gyanúsított 2017. május 27-én 1 óra 20 perckor Sajóládon, ittas állapotban vezette motorját. A sofőr sem vezetői engedéllyel, sem bukósisakkal nem rendelkezett, majd közlekedése során nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és egy kerítésnek ütközött. A baleset során a motort kormányzó fiatalt súlyos sérülésekkel szállították a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

Az ittasan motorozó férfival szemben folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az ügyészségnek.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, továbbá figyelmezteti a sofőröket arra, hogy aki alkohol, vagy más bódító hatású szer hatása alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek