2021. 09. 23. csütörtök

Tekla, Líviusz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Lezárt ügyek: Ittasan vezetett, balesetet okozott

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki Miskolcon, a diósgyőri városrészben személygépkocsiját ittasan vezetve balesetet okozott.
Járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság J. István 51 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2018. január 13-án 13 óra 8 perckor a Miskolc, Iván utcán ittas állapotban vett részt a közúti forgalomban személygépkocsijával. A Gagarin utca irányába kanyarodva egy parkoló gépkocsinak ütközött, majd adatai hátrahagyása nélkül a helyszínről továbbhajtott. Az elkövető gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság lezárta, a keletkezett nyomozati iratokat az ügyészég felé vádemelési javaslattal megküldte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum