2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

Lezárt ügyek: „Ide a pénzt gyorsan”

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy 61 éves férfival szemben, aki késsel a kezében kirabolta 75 éves áldozatát Szentistvánon.

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bükkábrányi Rendőrőrse K. Rudolf 61 éves szentistváni lakossal szemben. A gyanúsított 2016. augusztus 24-én 4 óra 30 perc körül egy szentistváni lakóházba be akart törni, de az idős háziasszony megzavarta. A férfi ekkor késsel a kezében felszólította a nőt, hogy „ide a pénzt gyorsan”. A sértett ijedtében pedig átadott több ezer forintot. A támadó ezt követően elmenekült a helyszínről.

Az ügyben indított nyomozást a Bükkábrányi Rendőrőrs a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek