2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 365 HUF
1 GBP 434 HUF

Lezárt ügyek: Hol a vas?

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot abban az ügyben, amelyben az eljárás adatai szerint két férfi közel kétezer kilogramm betonacélt tulajdonított el.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 24 éves és egy 27 éves sajószentpéteri férfival szemben. Az elkövetők 2021. február 1-jén a délelőtti órákban, Berentén az Ipari út mögötti területről, több mint százezer forint értékű, közel kétezer kilogramm, bontásból származó betonacélt tulajdonítottak el. A rendőrök az elkövetőket 2021. február 2-án 13 óra előtt Sajószentpéteren állították meg, akik egy teherautóval közlekedtek útban a fémhulladék telep felé, hogy ott leadják a vasat. Mivel az autóra pakolt rakománnyal elszámolni nem tudtak, ezért a testvérpárt az egyenruhások előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket. Az eltulajdonított vasat a rendőrök lefoglalták, és visszaadták azt a jogos tulajdonosának.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum