2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: Halálos baleset

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a gépjárművezetővel szemben, aki Erdőbénye belterületén személygépkocsiját ittasan vezetve, a megengedett sebességhatárt jelentősen túllépve balesetet okozott, amelynek következtében utasa elhalálozott.

Halált okozó közúti veszélyeztetés bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy 19 éves, erdőbényei férfival szemben. A gyanúsított 2017. március 11-én 1 óra 15 perckor Erdőbénye belterületén személygépkocsijával a megengedett sebességhatárt jelentősen túllépve egy útkanyarulatban megcsúszott és egy fának ütközött. A baleset következtében a járművét ittasan vezető férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg utasa a helyszínen életét vesztette.

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság lezárta, a keletkezett nyomozati iratokat az ügyészégnek vádemelési javaslattal megküldte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek