2021. 09. 27. hétfő

Adalbert
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Lezárt ügyek: Halálos baleset

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a gépjárművezetővel szemben, aki Erdőbénye belterületén személygépkocsiját ittasan vezetve, a megengedett sebességhatárt jelentősen túllépve balesetet okozott, amelynek következtében utasa elhalálozott.

Halált okozó közúti veszélyeztetés bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya egy 19 éves, erdőbényei férfival szemben. A gyanúsított 2017. március 11-én 1 óra 15 perckor Erdőbénye belterületén személygépkocsijával a megengedett sebességhatárt jelentősen túllépve egy útkanyarulatban megcsúszott és egy fának ütközött. A baleset következtében a járművét ittasan vezető férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, míg utasa a helyszínen életét vesztette.

Az ügyben indított nyomozást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság lezárta, a keletkezett nyomozati iratokat az ügyészégnek vádemelési javaslattal megküldte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum