2022. 08. 19. péntek

Huba
1 EUR 405 HUF
1 GBP 480 HUF

Lezárt ügyek: Elsőbbségadás kötelező!

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki nem biztosított elsőbbséget és elütött egy sajószentpéteri gyalogátkelőhelyen közlekedő gyalogost, aki belehalt sérüléseibe.
Közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság F. Róbert 24 éves sajószentpéteri lakossal szemben. A gyanúsított 2016. augusztus 26-án 19 óra körül Sajószentpéteren, a Kossuth Lajos utcában közlekedett az autójával, amikor nem biztosított elsőbbséget egy gyalogátkelőhelyen áthaladó férfinak. Az elütött férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba, ahol később belehalt sérüléseibe.

Az ügyben indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság 2017. február 28-án az ügyet lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.  

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, hogy figyelmesen, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Az Edelényi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el 2022. augusztus 20-án és augusztus 21-én. Az Edelényi Rendőrkapitányság veze…

További cikkek

A második hazai pályán
A hétvégén a Gender Racing Team számára a több szempontból is második hazai pályának számító Slovakiaringen áll rajthoz az FIA CEZ Zone Trophy talán l…