2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Lezárt ügyek: Elfogott kerék-kötő, visszaadott kerékpár

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség azzal a férfival szemben, aki eltulajdonított egy értékes kerékpárt Dédestapolcsányban.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntető eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajókazai Rendőrőrse K. Béla 31 éves dédestapolcsányi férfival szemben. A gyanúsított 2017. február 4-e előtti időszakban nagy értékű kerékpárt lopott el egy dédestapolcsányi portáról.

A bejelentést követően a nyomozók két napon belül azonosították, elfogták, majd a rendőrőrsre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki beismerte tettét. A Sajókazai Rendőrőrs az ügyben folytatott nyomozást befejezte és bíróság elé állítási javaslattal megküldte az iratokat az ügyészségre.

A rendőrök az ellopott biciklit is megtalálták, amit lefoglaltak, majd visszaadták jogos tulajdonosának.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek