2021. 08. 4. szerda

Domonkos, Dominika
1 EUR 355 HUF
1 GBP 415 HUF

Lezárt ügyek: Ékszerrabló elfogva!

Lezárta a nyomozást a rendőrség annak a 19 éves férfinak az ügyében, aki ékszert rabolt Miskolcon egy sétáló nőtől.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság O. Csaba 19 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. június 19-én 17 óra 30 perc körül Miskolcon, a Bertalan utcában rátámadt egy 43 éves nőre. A rabló egy nyakláncot szakított ki a sétáló nő nyakából, aki a földre esett. Az elkövető az ékszerrel menekült el a helyszínről.

A rendőrök azonosították és 2017. augusztus 24-én elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatásán elismerte tettét. A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum