2022. 10. 2. vasárnap

Petra
1 EUR 422 HUF
1 GBP 478 HUF

Lezárt ügyek: Ékszerrabló elfogva!

Lezárta a nyomozást a rendőrség annak a 19 éves férfinak az ügyében, aki ékszert rabolt Miskolcon egy sétáló nőtől.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság O. Csaba 19 éves helyi lakossal szemben.

A gyanúsított 2017. június 19-én 17 óra 30 perc körül Miskolcon, a Bertalan utcában rátámadt egy 43 éves nőre. A rabló egy nyakláncot szakított ki a sétáló nő nyakából, aki a földre esett. Az elkövető az ékszerrel menekült el a helyszínről.

A rendőrök azonosították és 2017. augusztus 24-én elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki kihallgatásán elismerte tettét. A Miskolci Rendőrkapitányság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására, amit a bíróság elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Termesztett csendélet
Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett. …

További cikkek