2023. 02. 9. csütörtök

Abigél, Alex
1 EUR 389 HUF
1 GBP 438 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Egy körözött fiú ittasan, baltával ment kifosztani egy alvó családot

Lezárt ügyek: Egy körözött fiú ittasan, baltával ment kifosztani egy alvó családot

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves miskolci fiatalkorúval szemben.

 

 

 

Az eltűnés miatt körözött gyanúsított 2020. június 28-án 3 óra körül bement Sajóhídvégen az Esze Tamás úton található egyik családi házba. Az otthon tartózkodó tulajdonosok már aludtak, amely alatt az elkövető átkutatta a helyiségeket és személyes iratokat, ruhaneműket, táskát, pénztárcát pár ezer forint készpénzzel, valamint egy mobiltelefont tulajdonított el. A lakók a zajra felébredtek, ezt észlelve a fiatalember a – magával hozott – baltáját hátrahagyva elmenekült. A rendőrök a bejelentést követően az ittas elkövetőt egy órán belül elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, akit a bíróság letartóztatott.

 

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy társasház padlástérben keletkezett tűz miatt vonultak a tűzoltók szerdára virradóra Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében, az ózdi Árpád vezér útra. …

További cikkek