2021. 11. 28. vasárnap

Stefánia
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügyek: Egy körözött fiú ittasan, baltával ment kifosztani egy alvó családot

Lezárt ügyek: Egy körözött fiú ittasan, baltával ment kifosztani egy alvó családot

Kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 17 éves miskolci fiatalkorúval szemben.

 

 

 

Az eltűnés miatt körözött gyanúsított 2020. június 28-án 3 óra körül bement Sajóhídvégen az Esze Tamás úton található egyik családi házba. Az otthon tartózkodó tulajdonosok már aludtak, amely alatt az elkövető átkutatta a helyiségeket és személyes iratokat, ruhaneműket, táskát, pénztárcát pár ezer forint készpénzzel, valamint egy mobiltelefont tulajdonított el. A lakók a zajra felébredtek, ezt észlelve a fiatalember a – magával hozott – baltáját hátrahagyva elmenekült. A rendőrök a bejelentést követően az ittas elkövetőt egy órán belül elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették, akit a bíróság letartóztatott.

 

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök másfél hónapos nyomozás után elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy miskolci társasház lépcsőházában kísérelt meg megerőszakolni…
Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki festékszóróval összefestette a sajószögedi kondiparkot és játszóteret. Rongálás vétség elkövetésének megalapo…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum