2022. 08. 8. hétfő

László
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: „csuka fogta róka”

A rendőrök 72 órán belül bíróság elé állították azt a férfit, aki egy alsózsolcai lakás udvarán parkoló autóból akart lopni, de a tulajdonos tetten érte. Lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság L. Gábor 30 éves alsózsolcai lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2014. október 18-án 21 óra 45 perc körüli időben egy alsózsolcai családi ház kerítésének kapuját leemelte, majd az udvarra bemenve az ott parkoló, nyitott gépkocsiból egy mobiltelefont és egy fényképezőgépet akart eltulajdonítani.

A tulajdonos meghallotta a zajt és a lakásából kilépve számon kérte a fiatalembert, hogy mit keres az autójában, aki először arra hivatkozott, hogy üldözték és ide bújt el, de végül beismerte, hogy lopási szándékkal jött be.

A házigazda L. Gábort a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta, akik a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság 2014. október 20-án befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Miskolci Járási Ügyészség részére.

A Miskolci Járásbíróság a büntetőügyet az elkövetéstől számított 72 órán belül tárgyalta.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek