2024. 04. 24. szerda

György
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: Buszbérletért rabolt

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy fiatalkorú fiúval szemben, aki Felsőzsolcán megtámadott egy másikat.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint 2014. február 28-án 15 óra 45 perckor Alsózsolcán, a Kossuth Lajos úton a 16 éves gyanúsított késsel megfenyegette a hasonló korú sértettet, akitől a buszbérletét követelte. A megfélemlített fiatalember miután támadója egy késsel felé szúrt, átadta a kért értéket.

A nyomozás eredményeként a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták majd a Miskolci Rendőrkapitányságra előállították bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható alsózsolcai 16 éves fiatalkorút.

A Miskolci Rendőrkapitányság a támadót bűnügyi őrizetbe vette, egyben előterjesztést tett előzetes letartóztatására, amit ügyészi indítványra, a járásbíróság 2014. március elsején elrendelt.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek