2022. 08. 12. péntek

Klára
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Lezárt ügyek: Bűn és bűnhődés három nap alatt

Miután a rendőrök elfogták, már a harmadik napon bíróság elé állhatott az a férfi, aki a sértett kezéből eltulajdonított egy telefont.
Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrs. A kiinduló adatok szerint Sajószentpéteren, a Kossuth Lajos úton 2014. január 25-én 19 óra 20 perckor az akkor még ismeretlen férfi egy óvatlan pillanatban eltulajdonított egy mobiltelefont a sértett kezéből.

 

A fiatalkorú lány azonnal bejelentést tett a rendőrségen. A járőrök három órán belül azonosították, elfogták majd a rendőrségre előállították a helyi 24 éves L. Lászlót, akit a hatóság szabálysértési őrizetbe vett. A telefontolvajtól lefoglalt készüléket a rendőrök sértetlenül visszaadták jogos tulajdonosának.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt, gyorsított eljárás keretében 2014. január 27-én bíróság elé állította a sajószentpéteri férfit.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…

További cikkek