2022. 10. 6. csütörtök

Brúnó, Renáta
1 EUR 424 HUF
1 GBP 485 HUF

Lezárt ügyek: Bomba hír!

Bíróság elé állítási javaslattal élt a hatóság egy férfival szemben, aki a rendőrségen azt a valótlan bejelentést tette, hogy egy kazincbarcikai szórakozóhelyen bomba fog robbanni.
Közveszéllyel fenyegetés büntetett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság L. József 32 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. december 9-én 1 óra 30 perckor bejelentette a segélyhívó számon, hogy Kazincbarcikán, az egyik szórakozóhelyen „bomba fog robbanni”, majd ugyanezt megismételte egy félóra múlva is.

A bejelentést követően a rendőrök kiürítették a szórakozókkal telt épületet, de nem találtak semmilyen robbanószerkezetet.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd elfogták a telefonálót, aki gyanúsítotti kihallgatásán többek között elmondta, azon háborodott fel, hogy nem engedték be egy zártkörű rendezvényre, ezért úgy gondolta, ha neki rossz, legyen másnak is az.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Személyi változások
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon, a Miskolci-, és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságon megbízott új vezetők 2022. október 1-jével …

További cikkek