2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Lezárt ügyek: Bomba hír!

Bíróság elé állítási javaslattal élt a hatóság egy férfival szemben, aki a rendőrségen azt a valótlan bejelentést tette, hogy egy kazincbarcikai szórakozóhelyen bomba fog robbanni.
Közveszéllyel fenyegetés büntetett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság L. József 32 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. december 9-én 1 óra 30 perckor bejelentette a segélyhívó számon, hogy Kazincbarcikán, az egyik szórakozóhelyen „bomba fog robbanni”, majd ugyanezt megismételte egy félóra múlva is.

A bejelentést követően a rendőrök kiürítették a szórakozókkal telt épületet, de nem találtak semmilyen robbanószerkezetet.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd elfogták a telefonálót, aki gyanúsítotti kihallgatásán többek között elmondta, azon háborodott fel, hogy nem engedték be egy zártkörű rendezvényre, ezért úgy gondolta, ha neki rossz, legyen másnak is az.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek