2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Lezárt ügyek: Bomba hír!

Bíróság elé állítási javaslattal élt a hatóság egy férfival szemben, aki a rendőrségen azt a valótlan bejelentést tette, hogy egy kazincbarcikai szórakozóhelyen bomba fog robbanni.
Közveszéllyel fenyegetés büntetett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság L. József 32 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. december 9-én 1 óra 30 perckor bejelentette a segélyhívó számon, hogy Kazincbarcikán, az egyik szórakozóhelyen „bomba fog robbanni”, majd ugyanezt megismételte egy félóra múlva is.

A bejelentést követően a rendőrök kiürítették a szórakozókkal telt épületet, de nem találtak semmilyen robbanószerkezetet.

A nyomozás eredményeként a rendőrök azonosították, majd elfogták a telefonálót, aki gyanúsítotti kihallgatásán többek között elmondta, azon háborodott fel, hogy nem engedték be egy zártkörű rendezvényre, ezért úgy gondolta, ha neki rossz, legyen másnak is az.

Az ügyben indított nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a napokban befejezte és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum