2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság elé kerül a sajónémeti támadó

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint Sajónémeti határában kirabolt egy nyugdíjast.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság L. Tamás 20 éves sajónémeti lakossal szemben. A gyanúsított 2016. március 18-án 9 óra körül Ózd-Centert és Sajónémetit összekötő salakos úton megtámadta, majd bántalmazta a 62 éves sértetett, aki a közeli boltból tartott hazafelé. Az idősebb férfitól pénzt követelt, majd miután nem kapott bántalmazta a nyugdíjast és elvette szatyrát a benne lévő sóval, kenyérrel és kutyáknak való szalámival. A támadó ezt követően elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

Az ügyben indított nyomozást az Ózdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum