2023. 01. 31. kedd

Marcella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 444 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság elé állt az erőszakoskodó férfi

A tarcali férfi berontott egy helyi házba, ahol távoli ismerősét bántalmazta, majd a gyerekeivel otthon lévő rémült nővel erőszakoskodni próbált.

Szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 20 éves tarcali férfival szemben. A gyanúsított 2021. június 26-án 9 óra körül berontott távoli ismerőséhez, ahol bántalmazta a gyerekeivel otthon tartózkodó édesanyát, majd a nőt szexuális együttlétre próbálta kényszeríteni. A törékeny asszony ellenállását már majdnem megtörte férfi, akit cselekvésében a gyermekek sírása állított meg, így elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök két órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az őrizetbe vett férfivel szemben folytatott eljárást a hatóság bíróság elé állítási javaslattal zárta le.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Elfogták a bőcsi támadókat
Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában. Felfegyverkezve elkövetett rablás bűn…

További cikkek