2021. 07. 31. szombat

Oszkár
1 EUR 357 HUF
1 GBP 420 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság elé állt az erőszakoskodó férfi

A tarcali férfi berontott egy helyi házba, ahol távoli ismerősét bántalmazta, majd a gyerekeivel otthon lévő rémült nővel erőszakoskodni próbált.

Szexuális erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 20 éves tarcali férfival szemben. A gyanúsított 2021. június 26-án 9 óra körül berontott távoli ismerőséhez, ahol bántalmazta a gyerekeivel otthon tartózkodó édesanyát, majd a nőt szexuális együttlétre próbálta kényszeríteni. A törékeny asszony ellenállását már majdnem megtörte férfi, akit cselekvésében a gyermekek sírása állított meg, így elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a rendőrök két órán belül azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit. Az őrizetbe vett férfivel szemben folytatott eljárást a hatóság bíróság elé állítási javaslattal zárta le.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A gyanú szerint több dohányboltot és egy benzinkutat is kirabolt Miskolcon egy 34 éves férfi. A rendőrségre 2021. május 15-én a kora délutáni órákb…
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai egy hét alatt 27 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatta…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum