2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság elé állhatnak a horgászbot tolvajok

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a két fiatalkorúval szemben akik horgászbotokat loptak el.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2013. október 11-én 6 órakor bemásztak egy sajószentpéteri családi ház udvarára, ahonnan a házigazda négy darab horgászbotját eltulajdonították.

A szolgálatot teljesítő rendőrök még aznap elfogták, majd előállították azt a két fiatalkorú fiút, akik megalapozottan gyanúsíthatóak voltak a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított horgászbotokat is.

A Sajószentpéteri Rendőrőrs a nyomozást a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek