2023. 12. 7. csütörtök

Ambrus
1 EUR 381 HUF
1 GBP 445 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság elé állhatnak a horgászbot tolvajok

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a két fiatalkorúval szemben akik horgászbotokat loptak el.
A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Sajószentpéteri Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást két fiatalkorú fiúval szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2013. október 11-én 6 órakor bemásztak egy sajószentpéteri családi ház udvarára, ahonnan a házigazda négy darab horgászbotját eltulajdonították.

A szolgálatot teljesítő rendőrök még aznap elfogták, majd előállították azt a két fiatalkorú fiút, akik megalapozottan gyanúsíthatóak voltak a bűncselekmény elkövetésével. A nyomozók megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított horgászbotokat is.

A Sajószentpéteri Rendőrőrs a nyomozást a napokban lezárta és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

RÁSZOKOTT A LOPÁSRA
Az encsi rendőrök őrizetbe vettek egy tolvajt, aki a gyanúsítotti kihallgatását követően ismételten betört, és egy lopott kerékpárral indult haza. …
Elvileg nullás bevallás
Nullás adattartalommal adta be bevallásait egy Heves vármegyei cég, miközben az Online Számla rendszer adatai alapján százmilliós nagyságrendben bocsá…

További cikkek