2021. 09. 24. péntek

Gellért, Mercédesz
1 EUR 356 HUF
1 GBP 417 HUF

Lezárt ügyek: bíróság elé állhat az arlói támadó

A rendőrség vádemelési javaslattal élt azzal a férfival szemben, aki Arlón halálra vert egy idősebb embert.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya B. Adrián 20 éves arlói lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított Arlón, a Vasút úton 2015. szeptember 27-én 21 óra körül bántalmazott egy 67 éves férfit. A sértett a verés következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A lakossági bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Adriánt.

Az ügyben folytatott nyomozást az előzetes letartóztatásban lévő terhelttel szemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. december 5-én lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy személyautó az úttestre lelépett gyalogos férfit ütött el Miskolcon, az Andrássy utcában. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt…
A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rálőtt vitapartnerére Ózdon. Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum