2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 399 HUF
1 GBP 472 HUF

Lezárt ügyek: Bíróság elé állhat a zsebtolvaj

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy férfival szemben, aki egy mezőkövesdi üzletből kis táskát tulajdonított el.
Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság P. Zsolt 38 éves szihalomi lakossal szemben. A gyanúsított 2017. január 26-án 15 óra körül egy mezőkövesdi üzletből eltulajdonította egy ott vásárló nő kis táskáját a benne lévő iratokkal és készpénzzel együtt.

A nyomozók rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrségre előállították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, aki beismerte tettét. A férfi azt is elmondta még, hogy a pénzből ruhákat, telefont és élelmiszert vásárolt.

Az ügyben indított nyomozást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek