2022. 06. 24. péntek

Iván
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: bíróság elé állhat a zaklató

Több hatóságnál feljelentette, és volt olyan nap, amikor több mint hetven alkalommal hívta volt élettársát egy sajószentpéteri férfi. A rendőrök a zaklatás miatt indított ügy vizsgálatát befejezték.
Zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 44 éves sajószentpéteri férfival szemben. A gyanúsított 2020 áprilisától, huzamosabb ideig, napi rendszerességgel telefonon zaklatta volt párját. A sértett életét az állandósult  – naponta több alkalommal a hajnalban, vagy akár éjszaka is előforduló – molesztálás, fenyegetőzés ellehetetlenítette. Előfordult, hogy egy nap hetvenkét alkalommal telefonált a férfi, aki volt párját ráadásul több hatóságnál fel is jelentette.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki más életébe rendszeresen, önkényesen beleavatkozik, akkor e vétség elkövetése akár szabadságvesztéssel is büntethető. Súlyosító körülmény, ha a háborgató jellegű zaklatást házastárs, volt házastárs, élettárs vagy volt élettárs sérelmére követik el.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum