2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Lezárt ügyek: Betegektől lopott

A rendőrség vádemelési javaslattal élt egy férfival szemben, aki több alkalommal is egy miskolci kórházban fekvő betegektől lopott.
Kifosztás bűntett, lopás vétség és lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrse B. Gergő 31 éves helyi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint, a gyanúsított 2015. július 16-a és augusztus 12-e közötti időszakban az egyik miskolci kórházban  egyszer meglopott egy pácienst, míg a másikat kifosztotta, illetve két alakommal megkísérelt két betegtől is értékeket eltulajdonítani, de megzavarták cselekménye közben.

Az ügyben indított nyomozást a Vasgyári Rendőrőrs a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek