2024. 04. 20. szombat

Tivadar
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: Azonosított és elfogott betörők

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség három férfival szemben, akik betörtek egy sajószögedi családi házba és onnan használati eszközöket loptak el.



Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2014. június 24-én ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen elkövetők betörtek egy sajószögedi családi ház úgynevezett nyári konyhájába és onnan kerékpárt, illetve különféle kézi szerszámokat loptak el.

A nyomozás eredményeként a rendőrök mintegy két nap alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves B. Alex, a 19 éves H. Tamás és 18 éves B. Roland kiscsécsi lakosokat. Nevezettek a 2014. június 26-án megtartott gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek.

Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek