2021. 10. 26. kedd

Dömötör
1 EUR 366 HUF
1 GBP 434 HUF

Lezárt ügyek: Azonosított és elfogott betörők

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség három férfival szemben, akik betörtek egy sajószögedi családi házba és onnan használati eszközöket loptak el.Lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2014. június 24-én ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint az akkor még ismeretlen elkövetők betörtek egy sajószögedi családi ház úgynevezett nyári konyhájába és onnan kerékpárt, illetve különféle kézi szerszámokat loptak el.

A nyomozás eredményeként a rendőrök mintegy két nap alatt azonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 19 éves B. Alex, a 19 éves H. Tamás és 18 éves B. Roland kiscsécsi lakosokat. Nevezettek a 2014. június 26-án megtartott gyanúsítotti kihallgatásukon beismerő vallomást tettek.

Az ügyben indított nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

MISS EUROPEAN UNION néven nagy sikerű nemzetközi szépségversenyt rendeztek 2004-ben Magyarországon abból az alkalomból, hogy hazánk az Európai Unió ta…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum