2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: azonnal elfogott útonállók

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség két gyanúsítottal szemben, akik egy fiút támadtak meg Miskolcon.
Rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság az akkor még ismeretlen elkövetőkkel szemben 2013. október 7-én. A nyomozás elrendelésének napján 9 óra 40 perckor Miskolcon, a Szeles utcán két fiatalember egy másikat félrevitt egy bokros területre, majd mobiltelefonját követelték. A sértett az ő és családja megsemmisítésére tett fenyegetés hatására átadta készpénzét, ami nem elégítette ki az útonállókat, így azok erőszakkal elvették a mobiltelefonját is, majd elmenekültek a helyszínről.

 

 A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a bevezetett rendőri intézkedések eredményeként szinte azonnal azonosították és elfogták tetteseket, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a bűncselekmény elkövetésével. A rendőrség bűnügyi őrizetbe vette a 19 éves szendrői K. Mátét és a 16 éves felsődobszai társát, akiknek ügyészi indítványra a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat.

 

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek