2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt ügyek: Az utas fuvar közben ütötte meg a taxist

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 27 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. június 12-én 22 óra körül egy taxival utazott Bükkszentkeresztről Miskolcra. A két település közötti haladt a gépkocsivezető az utasával, amikor az ittas férfi minden előzmény nélkül szitkozódni kezdett, majd arcon ütötte a sofőrt. A taxis az atrocitás után továbbhaladt, majd a városba érve kiszállította az utast. Azzal, hogy a férfi menetközben bántalmazta a sofőrt veszélyeztette a közlekedés biztonságát.

A rendőrök a nyomozás eredményeként azonosították a feltételezett elkövetőt, akit 2020. október 9-én, a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek