2023. 01. 27. péntek

Angelika
1 EUR 389 HUF
1 GBP 442 HUF

Lezárt ügyek: A rendőrök tetten érték a tolvajt

Betörés közben fogták el a rendőrök azt a férfit, aki egy miskolci telephelyről akart kisgépeket ellopni. A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 31 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2020. március 8-án 19 óra körül betört egy miskolci telephelyre. A férfi különféle műszaki alkalmatosságokat – fűrész, robogó, fűkasza, porszívó – készített össze, hogy azokat eltulajdonítsa.
porszívó

Állampolgári bejelentést követően a járőrök a helyszínen tetten érték a férfit, akit ezt követően előállítottak a Miskolci Rendőrkapitányságra.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

A rendőrségi tapasztalatok azt mutatják, hogy a különböző bűncselekmények felderítését pozitívan befolyásolja, ha az érintettek, sértettek, szemtanúk mihamarabb megteszik bejelentésüket 112-es ingyenesen hívható segélyhívó számon, vagy jelzést tesznek a legközelebbi rendőrjárőrnél, vagy bármely rendőrségen.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Minden bizonnyal a víztől óvta az áruját az a csempész, aki Tiszabecsnél, a határ mentén próbált elrejteni egy strapabíró, alaposan leragasztott csoma…

További cikkek