2021. 09. 25. szombat

Eufrozina, Kende
1 EUR 357 HUF
1 GBP 417 HUF

Lezárt ügyek: A kerítésen fogták el a tolvajt

Bíróság elé állítási javaslattal élt a rendőrség egy mezőkövesdi férfival szemben, akit akkor értek tetten, majd fogtak el a járőrök, amikor a lopott benzinnel átmászott a kerítésen.
Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság egy 34 éves helyi lakossal szemben. A gyanúsított 2018. május elsején 16 óra körül átmászott egy mezőkövesdi porta kerítésén, majd ott magához vett egy öt literes, benzinnel telt műanyagkannát. A férfit járókelők érték tetten, amikor a zsákmányával éppen kimászott a kerítésen.

A bejelentést követően a kiérkező rendőrök elfogták a helyszínen visszatartott férfit, akit a bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállítottak a rendőrségre.

Az ügyben indított eljárást a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Hajas Laci újra tanulónak állt Látványos bemutatók, fergeteges show-k, hazai és külföldi sztárfodrászok... A magyar fodrászszakma színe-java gyűlt …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum