2022. 06. 27. hétfő

László
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Lezárt ügy: A rendőrök még aznap gyanúsítottként hallgatták ki a sofőrt

Lezárt ügy: A rendőrök még aznap gyanúsítottként hallgatták ki a sofőrt

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a gépkocsivezetővel szemben, aki Felsőzsolcán autójával elsodort egy gyalogost, és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.

Segítségnyújtás elmulasztása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság 26 éves helyi nővel szemben. A gyanúsított Felsőzsolcán a Szent István utcában 2019. május 21-én 8 óra után autójával a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen a figyelmetlensége miatt fellökött, egy szabályosan áthaladó gyalogost. A férfi megállt a kocsijával, de a tőle elvárható segítséget nem adta meg gyalogos részére, és a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A rendőrök még aznap azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki a sofőrt.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy fokozott óvatossággal közelítsék meg a kijelölt gyalogos-átkelőhelyeket, hogy ha kell, eleget tudjanak tenni elsőbbségadási kötelezettségeiknek.

„… hogy mindenki hazaérjen!”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum