2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Lezárt akta: rendőrkézen a színesfémtolvajok

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot abban az ügyében, amelyben az eljárás adatai szerint három férfi több mint kettőezer-ötszáz kilogramm rézkábelt tulajdonított el.

Lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság két helyi, valamint egy nagybarcai férfival szemben. Az elkövetők 2019. október 23-a és november 19-e között, egy kazincbarcikai hulladékkezelő telephelyről, több mint hárommillió forint értékű rézkábelt tulajdonítottak el. A nyomozás eredményeként a rendőrök az elkövetőket – előállításukat követően – 2020. november 19-én gyanúsítottként hallgatták ki. Az eltulajdonított színesfémkábelek nagyobb részét a nyomozók lefoglalták, és visszaadták azokat a jogos tulajdonosának.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek