2022. 05. 26. csütörtök

Evelin, Fülöp
1 EUR 392 HUF
1 GBP 460 HUF

Lezárt akta: elsajátított egy talált mobiltelefont

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy alsószuhai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a férfi 2020. június 10-én a délutáni órákban egy kazincbarcikai üzlet bejáratánál talált egy mobiltelefont, majd az elkövetkező időben a telefont talált tárgyként nem adta le a hatóságoknál. Az elkövető a közel háromszázezer forint értékű készüléket a későbbiek folyamán sajátjaként akarta használni.

A rendőrök a bejelentést követően egy héten belül azonosították a férfit, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a telefont is lefoglalták, és azt visszaadták a tulajdonosának.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A 3-as számú főutat Szikszó irányában teljes szélességében lezárták. Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. május 24-én 8 óra …

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum