2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Legyél te is csapattag – Legyél te is rendőr

A Magyar Rendőrség utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak. A lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott, csak jelentkezni kell! A Miskolci Rendészeti Szakgimnázium nyílt napot tartott 2018. január 12-én.

Az érdeklődők döntését támogató nyílt napon a rendészeti szakgimnázium munkatársai többek között bemutatták az oktatási helyszíneket, emellett felvilágosítást adtak a rendőri hivatásról, továbbá az érdeklődők fizikai erőnlétének felmérésére is adott volt a lehetőség.

A látogatók – többek között – részt vehettek bűn- és baleset megelőzési bemutatón, ízelítőt kaphattak a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi-technikai tevékenységéből, megtekinthették a szituációs-, bűnügyi-, közlekedési-, csapatszolgálati-, határrendészeti szakkabinetet, a szituációs lőteret és az iskola egyéb objektumait.

A szakemberek a felvételi jelentkezésről is részletes tájékoztatót tartottak, illetve az egészségi állapottal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre a rendészeti szakgimnázium orvosa válaszolt. A nyílt napon további programelemként szerepelt a lövészeti-, csapatszolgálati, alaki, bemutató is.

Az elkövetkező hetekben, hónapokban a toborzócsoportok több helyen is megjelennek a megyében, de a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők nem csak tőlük, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…