2021. 10. 27. szerda

Szabina
1 EUR 364 HUF
1 GBP 431 HUF

„Krimit tud?”

Miskolci csapat képviseli Borsod-Abaúj-Zemplén megyét a „Krimit Tud?” országos bűnmegelőzési vetélkedőn.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának szervezésében és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak közreműködésével 2018. október 3-án Salgótarjánban rendezték meg a „Krimit tud?” elnevezésű országos bűnmegelőzési vetélkedő regionális döntőjét. Három megye (Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves, Nógrád) 8 csapata mérkőzött meg, melynek során bűnmegelőzéssel kapcsolatos szituációkban mérték össze tudásukat, a már jól ismert „Beugró” című televíziós műsor játékszabályainak megfelelően.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyét két csapat képviselte a miskolci Zrínyi Ilona Gimnáziumból. A 12. évfolyamos diákok (Vattay Angelika, Tóth Norbert, Czinke Dániel) szereplését a szűri első helyezéssel honorálta és ezzel bekerültek a 2018. november 15-ére tervezett budapesti döntőbe.

A 11. évfolyamos diákokból (Négyesi Odett, Polgári Léda, Tóth Nikolett) álló trió különdíjat kapott, a zsűri művészi teljesítményüket értékelte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Kazincbarcikai óvodák nyertes pályázatik eredményeként futókerékpárral és balesetmegelőzési eszközökkel gyarapodtak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bale…
Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat. Bejelen…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum