2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

„Közlekedik a Család” Miskolcon

A balesetmentes és biztonságos közlekedésre helyezi a hangsúlyt a „Közlekedik a család” országos program, aminek Borsod-Abaúj-Zemplén megyei döntőjét Miskolcon rendezik meg.


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szervezésében 2016. május 21-én 9 órától Miskolcon, a déli városkapuban, a Miskolc Autó Kft. Skoda Autószalonban, még pontosabban a Möbelix melletti parkolóban rendezik meg az Országos Rendőr-főkapitányság – Országos Balesetmegelőzési Bizottsága által meghirdetett „Közlekedik a Család” közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei elődöntőjét.

A vetélkedő célja, hogy a közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas – figyelmét egyidejűleg ráirányítsa a biztonságos, balesetmentes közlekedésre. Egyben figyelemfelhívás a szülői példamutató magatartás fontosságára, a család, a közösség nevelő erejére. A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei selejtezőre nevezhet minden olyan megyei lakóhellyel rendelkező család, ahol az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6-17 év közötti gyermek/gyermekeket nevelnek.

A nevezés díjtalan!

Nevezési lehetőségek: www.kozlekedikacsalad.hu ;

A mellékletben szereplő jelentkezési lapok kitöltésével és elküldésével: bazmegelozes@gmail.com ; Fax: 46/514-500/70-34-es fax

A szervezők a megyei selejtezőre jelentkező családokat különböző közlekedési témájú, hol játékos, hol komoly szellemi és vezetéstechnikai ismeretet igénylő versenyfeladatokkal várják. A család közösen KRESZ elméleti tesztlapot tölt, a gyermekek kerékpáros ügyességi akadálypályán, motoros szimulátoron versenyeznek majd, a gépjárművezető szülő autós ügyességi akadálypályán teljesíti feladatát. A versenyben hangsúlyt kap az elsősegélynyújtás is, mellyel kapcsolatban elméleti és gyakorlati feladatsor is várható.

A megyei elődöntőn legeredményesebben szereplő család lehetőséget kap a 2016. június 18-19-én Budapesten megrendezésre kerülő országos versenyen való részvételre, Borsod-Abaúj-Zemplén megye képviseletére. Az országos verseny díjait az Autós Nagykoalíció biztosítja, fődíj egy Skoda Rapid Spaceback személygépkocsi, és több más értékes nyeremény.

Várunk minden versenyezni, a biztonságosabb közlekedésért tenni akaró családot!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum