2024. 03. 29. péntek

Auguszta
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Közlekedési balesetek Borsodban

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. február 28-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Ónod és Sajólád között 05 óra 25 perckor egy Renault típusú jármű vezetője feltehetően nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg a sebességet. Ennek következtében a nedves, csúszós úton megcsúszott, az útról letérve egy meredélybe hajtott, ahol fának ütközve állt meg. A sofőr könnyű sérüléseket szenvedett a baleset következtében.

Miskolcon, a Gózon Lajos utcában 06 óra 50 perckor egy Suzuki típusú személygépkocsi feltehetően nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét. A kocsi egy balra ívelésű kanyarban letért az útról, majd kerítésnek ütközött. Az autó sofőrje a balesetben megsérült.

Gönc és Hidasnémeti közötti útszakaszon 07 óra 40 perc körül egy VW típusú személygépkocsi sofőrje feltehetően nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg járműve sebességét. Az autó az úttesten keresztbe fordult, majd lesodródott és megpördült. Az autót vezető sofőr a balesetben könnyebben megsérült.

A rendőrség vizsgálja mindhárom, nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel járó közúti közlekedési baleset körülményeit.

A fentieken túlmenően az elmúlt 24 órában három anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A további balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, hogy figyelmesen, a mindenkori út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek, és ügyeljenek a sebesség helyes megválasztására.

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek