2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 10-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy férfi közlekedett segédmotor-kerékpárjával 2017. augusztus 10-én 11 órakor Sajóbábony belterületén, ahol egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget a szabályosan balra kanyarodó motorkerékpárnak. A motor vezetője az ütközést elkerülve járművét jobbra egy füves területre vezette és eldőlt. A baleset következtében súlyos sérülése keletkezett. Az ismeretlen járművezető megállás nélkül távozott.

Egy litván férfi motorkerékpárjával közlekedett 2017. augusztus 10-én 10 órakor a Jósvafő és Aggtelek közötti útszakaszon. Haladása során egy erősen jobbra ívelésű, lejtős útkanyarulatban kisodródott és a vele szemben szabályosan közlekedő autóval ütközött. A baleset következtében a motor vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket a KRESZ szabályainak mindenkori betartására a további balesetek elkerülése érdekében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek