2024. 04. 23. kedd

Béla
1 EUR 394 HUF
1 GBP 456 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 8-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Egy 22 éves gesztelyi férfi közlekedett motorkerékpárral 2017. augusztus 8-án 9 órakor Miskolcon, a József Attila utcán. A motoros közlekedése során figyelmen kívül hagyta a fényjelző készülék tilos jelzését és behaladt egy kereszteződésbe, ahol összeütközött egy szabályosan közlekedő személygépjárművel. Az ütközés következtében a motort kormányzó fiatalembert súlyos sérülésekkel szállították a mentőszolgálat munkatársai kórházba.

A fenti eseten túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség kéri a közlekedőket a KRESZ szabályainak mindenkori betartására a további balesetek elkerülése érdekében.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

A lakás beltéri világítása
A lakás világítótesteinek kiválasztásakor számtalan különféle szempontot kell figyelembe venni, éppen ezért a beltéri lámpák választéka is igen széles…