2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Közlekedési balesetek Borsod-Abaúj-Zemplén megyében

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Tájékoztató az elmúlt 24 órában történt közúti közlekedési balesetekről.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. augusztus 3-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Borsodnádasdon, a Rákóczi Ferenc utcában 11 óra körül egy motoros nem adott elsőbbséget egy kisteher-gépkocsinak, aminek nekiütközött. A motoros súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Tiszaújvárosban, a Debreceni úton 15 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője kanyarodása közben nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak, aminek nekihajtott. A biciklis könnyebb sérüléseket szenvedett.

Miskolcon, a Futó utcán 20 óra 15 perc körül haladt egy személygépkocsi, aminek vezetője, kanyarodása közben nekihajtott egy motorosnak, aki elesett. A motoros könnyebben sérült.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hat esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, valamint arra, hogy aki ittasan, illetve más bódító hatású szer hatálya alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti. Fontos továbbá azt is hangsúlyozni, hogy a melegben a reakcióidő nő, a fáradékonyság fokozódhat, így csak kipihent állapotban induljanak útnak.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek