2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Közbiztonságért díj átadása

Hornyák Attila r. alezredes a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság osztályvezetője részesült idén az elismerésben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat közgyűlése és Mezőkövesd Város Önkormányzata 2014. október 22-én az 1956-os Forradalom és Szabadságharc tiszteletére közös ünnepséget rendezett Mezőkövesden, ahol rangos elismeréseket adtak át.

A megemlékezésen a Mezőkövesd Közbiztonságáért Díjat idén Hornyák Attila r. alezredesnek, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályvezetőjének ítélték oda.  

A díjat dr. Fekete Zoltán Mezőkövesd polgármestere adta át elismerésként az osztályvezető több tíz éves, a közrend és közbiztonság érdekében kifejtett áldozatos munkájáért.

Hornyák Attila 1984-ben kezdte meg hivatásos szolgálatát, majd 1987-ben került a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság állományába, mint nyomozó. A Mezőkeresztesi Rendőrőrs parancsnokává 1995-ben került kinevezésre. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályát 1999 óta irányítja.

Az alezredes magas színvonalú munkája mellett ötleteivel – például a kerékpáros, illetve gyalogos járőrszolgálat bevezetésével – nagymértékben hozzájárult a bűnmegelőzés, a közrend és közbiztonság megszilárdításához, valamint a lakosság és a rendőrség közötti tisztelet és megbecsülés elmélyítéséhez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek