2022. 08. 14. vasárnap

Marcell
1 EUR 392 HUF
1 GBP 463 HUF

Közbiztonságért díj átadása

Hornyák Attila r. alezredes a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság osztályvezetője részesült idén az elismerésben.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat közgyűlése és Mezőkövesd Város Önkormányzata 2014. október 22-én az 1956-os Forradalom és Szabadságharc tiszteletére közös ünnepséget rendezett Mezőkövesden, ahol rangos elismeréseket adtak át.

A megemlékezésen a Mezőkövesd Közbiztonságáért Díjat idén Hornyák Attila r. alezredesnek, a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályvezetőjének ítélték oda.  

A díjat dr. Fekete Zoltán Mezőkövesd polgármestere adta át elismerésként az osztályvezető több tíz éves, a közrend és közbiztonság érdekében kifejtett áldozatos munkájáért.

Hornyák Attila 1984-ben kezdte meg hivatásos szolgálatát, majd 1987-ben került a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság állományába, mint nyomozó. A Mezőkeresztesi Rendőrőrs parancsnokává 1995-ben került kinevezésre. A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályát 1999 óta irányítja.

Az alezredes magas színvonalú munkája mellett ötleteivel – például a kerékpáros, illetve gyalogos járőrszolgálat bevezetésével – nagymértékben hozzájárult a bűnmegelőzés, a közrend és közbiztonság megszilárdításához, valamint a lakosság és a rendőrség közötti tisztelet és megbecsülés elmélyítéséhez.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Életveszélyes szúrás
A rendőrök előállították azt a fiatal férfit, aki előzetes szóváltást követően egy késsel megszúrt egy férfit Miskolcon. A Borsod-Abaúj-Zemplén Meg…
Menekülő csempész
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai csaknem 6 millió forint értékű adózatlan cigarettát foglaltak le egy közúti ellenőrzésen, amit próbált,…

További cikkek

Halászlé
Hozzávalók: ponty harcsa, apróhal:kárász, keszeg, belsőség:haltej, ikra 4 fejhagyma só paprika   Elkészítés A meg…
Édes kis semmiség
Amikor először kóstoltam ezt az édességet, bevallom kicsit féltem a receptet elkérni. Attól féltem, túl nehéz, túl bonyolult, hiszen ha valami ennyire…