2022. 06. 26. vasárnap

János, Pál
1 EUR 401 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Köszönjük a segítségüket! Ez az ügy sem maradt felderítetlenül

Köszönjük a segítségüket! Ez az ügy sem maradt felderítetlenül

A lakossági felhívás közzététele után több mint hét hónappal érkezett jelzés a lopás feltételezett elkövetőjére. A miskolci rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 44 éves helyi lakossal szemben.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. január 30-án a délelőtti órákban Miskolcon, Szentpéteri kapuban található állateledel és felszerelés áruházból ruházatába rejtve parazitaírtó felszereléseket lopott el.

A beszerzett biztonsági kamera felvétele alapján 2020 februárjában lakossági felhívás közzétételéről intézkedtünk. A felhívással kapcsolatban 2020 szeptemberében érkezett olyan jelzés a lakosságtól, amely alapján a bűncselekmény elkövetője kétséget kizáróan azonosítható volt.

A gyanúsítottal szemben szükséges eljárási cselekményeket a Miskolci Rendőrkapitányság elvégezte az iratokat pedig a napokban továbbította az ügyészségnek.

Ezúton is köszönjük a lakosság pozitív hozzáállását, amellyel segítik a munkánkat!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Pedibusz Gödöllőn
Még nem sokan tudják mi is az a Pedibusz ill a Pedibusz program Gödöllőn. Ez a program arról szól, hogy a gyerekek egy jó szervezéssel , felnőtt kísér…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum