2021. 11. 27. szombat

Virgil
1 EUR 369 HUF
1 GBP 436 HUF
  • Főoldal
  • »
  • Kék-Hírek
  • »
  • Köszönjük a segítségüket! Ez az ügy sem maradt felderítetlenül

Köszönjük a segítségüket! Ez az ügy sem maradt felderítetlenül

A lakossági felhívás közzététele után több mint hét hónappal érkezett jelzés a lopás feltételezett elkövetőjére. A miskolci rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 44 éves helyi lakossal szemben.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. január 30-án a délelőtti órákban Miskolcon, Szentpéteri kapuban található állateledel és felszerelés áruházból ruházatába rejtve parazitaírtó felszereléseket lopott el.

A beszerzett biztonsági kamera felvétele alapján 2020 februárjában lakossági felhívás közzétételéről intézkedtünk. A felhívással kapcsolatban 2020 szeptemberében érkezett olyan jelzés a lakosságtól, amely alapján a bűncselekmény elkövetője kétséget kizáróan azonosítható volt.

A gyanúsítottal szemben szükséges eljárási cselekményeket a Miskolci Rendőrkapitányság elvégezte az iratokat pedig a napokban továbbította az ügyészségnek.

Ezúton is köszönjük a lakosság pozitív hozzáállását, amellyel segítik a munkánkat!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A rendőrök másfél hónapos nyomozás után elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy miskolci társasház lépcsőházában kísérelt meg megerőszakolni…
Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki festékszóróval összefestette a sajószögedi kondiparkot és játszóteret. Rongálás vétség elkövetésének megalapo…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum