2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Körzeti megbízotti irodát avattak Bodroghalomban

A rendőri egység számára a kor követelményeinek megfelelő elhelyezést és korszerű munkakörülményeket, az ügyfélfogadáshoz kulturált környezetet biztosít az újonnan kialakított székhely.

Ruszkai József r. ezredes, megyei rendőrfőkapitány-helyettes, Dr. Hörcsik Richárd, a térség országgyűlési képviselője, valamint Varga Lajos, a község polgármestere 2014. február 7-én új körzeti megbízotti irodát avatott fel és adott át Bodroghalomban.

A rendezvényen helyi lakosok, önkormányzati képviselők és meghívott vendégek mellett megjelent dr. Dsupin Róbert r. alezredes, a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság vezetője, valamint dr. Klamancsek György, a Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség vezetője is.

A sajtó nyilvánossága előtt megtartott rendezvényen az iroda három körzeti megbízottja – Sóstói Péter r. főtörzszászlós, Varga László r. törzszászlós, valamint Sütő György r. zászlós – az ünnepség résztvevőinek jelenlétében vehette birtokba az újonnan kialakított szolgálati helyiségeket.

 

A Bodroghalmi Körzeti Megbízotti Iroda illetékességi területéhez a székhelyi település mellett Tiszakarád, valamint Alsó-, és Felsőberecki községek tartoznak. A területen élő lakosság lélekszáma mintegy 5 ezer fő.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Veszélyes tipegők
Egymásra halmozott hamis gyermekszandálokat találtak egy román rendszámú teherautóban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénz…
125541
„Elrejtett almák”   Noname dobozokba csomagolt hamis fülhallgatókat és játékkonzolokat foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési …
Országúti seftelés
Egy utcai bizniszelésre figyeltek fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának pénzügyőrei Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében. A gyor…

További cikkek