2022. 08. 16. kedd

Ábrahám
1 EUR 406 HUF
1 GBP 482 HUF

Körözött személyek a rendőrök hálójában

Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2013. október 10-én koradélután három elfogatóparancs alapján körözött személyt kerítettek kézre. Az elfogott, majd őrizetbe vett két helyi nőt és egy férfit a Miskolci Járásbíróság, valamint a Miskolci Törvényszék kereste magánlaksértés vétség, közokirat-hamisítás bűntett, továbbá járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt.
A megye rendőri szervei az elmúlt 24 órában három főt vettek szabálysértési őrizetbe.

A borsodi megyeszékhely járőrei egy „bolti szarka”, a kazincbarcikai egyenruhások egy termény tolvaj, míg a tiszaújvárosi rendőrök egy távoltartási szabályokat megszegő férfi ügyében hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket 72 órán belül, gyorsított eljárásban állítják bíróság elé.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes, megelőző távoltartást egy-egy esetben az Ózdi-, a Kazincbarcikai-, valamint a Sárospataki Rendőrkapitányság.

 
Borsod-Abaúj-Zemplén megyében 2013. október 10-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt. A rendőrség kiemelten kezeli a rendszeres közúti ellenőrzéseket, így a közlekedők a megyében bárhol számíthatnak rendőri jelenlétre, sebességellenőrzésre!

Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Megfékezték az újabb erdőtüzet
Több hektár erdő károsodott 2022. augusztus 15-én, délután Sály községhatárban, az ÉSZAKERDŐ Zrt. kezelésében levő területen keletkezett erdőtűzben. …

További cikkek