2021. 09. 28. kedd

Vencel
1 EUR 359 HUF
1 GBP 418 HUF

Komplex

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság ez évben is megszervezte a „Településről, településre” elnevezésű baleset- és bűnmegelőzési előadássorozatot az illetékességi területéhez tartozó 24 településen.
Dr. Kalapos István r. ezredes a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője 2018 júniusában tartott komplex baleset- és bűnmegelőzési előadást Tiszakesziben, Kesznyétenben, Igriciben és Girincsen. Az előadások célja olyan kötetlen légkör kialakítása, ahol a szakemberek hatékonyan át tudják adni azokat az ismereteket, amelyekkel elkerülhető az áldozattá válás. A teljesség igényét szem előtt tartva a kapitányságvezető tudatosította a közlekedésbiztonságot érintő ismereteket, továbbá kitért a 112-es segélyhívó használatával kapcsolatos tudnivalókra is.
komplex

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság vezetője az elkövetkező hetekben, hónapokban újabb településeken tart majd fiataloknak, időseknek olyan kurzusokat, amelyek során az elhangzottak segítségével a rendőrség kompetenciájába tartozó korosztályos problémák megoldhatóak, kezelhetőek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Szomszédok jelezték a rendőrségen, hogy girincsi ismerősük egy ideje nem ad életjelet magáról, feltételezhető, hogy baj történt az idős nővel. …

További cikkek

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfi…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum