2021. 10. 22. péntek

Előd
1 EUR 363 HUF
1 GBP 431 HUF

KMB: Zsákmány vitte félre a fatolvajt

A helyi körzeti megbízott elől akart menekülni kisteherautójával az a fatolvaj, akit voltaképpen zsákmánya juttatott rendőrkézre.


Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság G. A. 51 éves és B. L. 33 éves királdi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. szeptember 11-én 15 óra 45 perc előtt Borsódbóta külterületén engedély nélkül fát vágtak, majd két járművel el akarták szállítani az erdőből.

A területen járőröző helyi körzeti megbízott megállásra szólította fel a kisteherautók vezetőit, de azok nem engedelmeskedtek, hanem gyorsítva tovább hajtottak. Az egyik jármű azonban a helyi útviszonyoknak és a mázsás zsákmánynak köszönhetően megbillent, majd az út menti árokban, egy betonpalánknak ütközve állt meg.

A balesetet szenvedett férfi társa a szintén fával megrakott járművével tovább ment, de kisvártatva visszatért, mintha csak kíváncsiskodna. Az ellenőrzés alá vont férfiak nem tudták papírokkal igazolni, hogy fakitermelési tevékenységüket legálisan végezték volna.

A rendőrkapitányságra előállított személyek gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték a terhükre rótt bűncselekmény elkövetését.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

További cikkek

A Vasgyári Rendőrőrs területén szolgálatot teljesítő egyik körzeti megbízott fogta el azt a huszonnyolc rendbeli betöréssel gyanúsítható férfit, akit …

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum