2021. 10. 17. vasárnap

Hedvig
1 EUR 360 HUF
1 GBP 426 HUF

KMB: Babakocsival lopni…

Tudta a helyi körzeti megbízott hol keresse gazdáját annak a hátrahagyott babakocsinak, aminek segítségével egy mezőcsáti portáról építőanyagokat loptak.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse B. M. 20 éves lakossal szemben. Az adatok szerint a gyanúsított 2016. május 18-án a reggeli órákban behatolt egy mezőcsáti portára, ahonnan különféle építési anyagokat vitt el egy babakocsin. A szomszéd tetten érte a férfit, aki elmenekült a helyszínről, de hátrahagyta a tolvaj-babakocsit.

A helyi körzeti megbízott tudta, hogy hol látta korábban a kis négykerekűt, így hamar azonosította, elfogta, majd kollégáival előállította a rendőrőrsre a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves férfit, aki kihallgatásán elmondta, hogy ezt megelőzően legalább három alkalommal lopott a sértett portájáról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

Egy szolgálaton kívüli miskolci rendőr észlelése alapján állították elő a diósgyőri egyenruhások azt a sofőrt, aki egy zebrán kis híján elgázolt egy g…

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum