2022. 08. 9. kedd

Emőd
1 EUR 394 HUF
1 GBP 468 HUF

Kiütötte…

Lakásában együtt italozott egy 75 éves zemplénagárdi férfi fiatalkorú ismerősével, aki szóváltásukat követően kirabolta vendéglátóját.
Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy 15 éves zemplénagárdi fiatalemberrel szemben. A gyanúsított 2018. április 24-én az esti órákban együtt italozott 75 éves vendéglátójával annak zemplénagárdi házában, majd összeszólalkoztak. A fiatalabbik a vita közben bántalmazta az idősebbiket, aki az ütéstől elájult és a földre esett. A támadó ezt követően összepakolta a házban található élelmiszereket és elmenekült a helyszínről.

A nyomozás eredményeként a nyomozók azonosították, elfogták, majd előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút a rendőrségre. A hatóság a bűnügyi őrizetbe vett gyanúsítottal szemben előterjesztést tett előzetes letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Dugig volt az autó cigivel
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai közúti ellenőrzésen 3600 doboz adózatlan cigarettát találtak. A pénzügyőrök Tiszaszalkánál egy gyanú…
Dohány és fű
A miskolci rendőrök egy autót állítottak meg és ellenőriztek, melynek során kábítószer birtoklás gyanúja miatt egy személyt fogtak el, illetve egy más…

További cikkek