2024. 04. 19. péntek

Emma
1 EUR 394 HUF
1 GBP 460 HUF

Kitartó kutatás

Eltűnt az esti órákban egy 14 éves rudabányai fiú, amiről az édesapa tett bejelentést a rendőrségen. A kutatást fel nem adva a rendőrök reggelre megtalálták a fiatalembert.
Egy rudabányai férfi 2019. február 3-án 21 óra 44 perckor tett bejelentést a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy 14 éves kisfia elment otthonról, félő, hogy nem talál haza.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Rudabányai Rendőrőrsének munkatársai a beszerzett információk alapján megszervezték a fiatalember felkutatását. A rokonok és barátok felkeresésével egy időben a kazincbarcikai járőrök is bekapcsolódtak a kutatásba, mivel az eltűnt korábban már nekiindult a városnak. Ez az irány azonban nem vezetett eredményre.

A keresést fel nem függesztve a környéket jól ismerő körzeti megbízottak Ormosbánya felé is kiterjesztették a kutatást. A kitartó kutatás másnap 8 óra 25 percre hozott eredményt. A 14 éves fiút Rudabánya és Ormosbánya között az útmentén találták meg, épségben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

Közel kilencmillió forint a kár
Egy kazincbarcikai sértett számlájáról közel kilencmillió forintot vett le egy elkövető. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság folytat…

További cikkek

Ma van a logisztika napja
Közös szakmai konferencián ünnepli a Logisztika Napját a Magyar Logisztikai Egyesület (MLE) és a Budapesti Metropolitan Egyetem (METU)   Sajtóközlem…